Nyheter på hemsidan

120320_Tema Tävling_0050

Sällskapets sida har gjort några små förändringar för att ge dig som läsare ännu bättre service.

1) Rankinglistan som ligger under menyn Information går numera att se på en gång utan att du behöver klicka dig vidare.

2) Menyn Tävlingar har också förändrats. Detta innehåller undermenyerna:
Våra lagtävlingar: Här sker en obligatorisk anmälning för att vara med i lagspel. Anmälningen fyller du i direkt online.
Allsvenskan 15/16: Här finns resultat & tabell inbäddat från schackförbundet. Som du ser har det redan skett en preliminär serieindelning för våra lag i div I, div II och div III.
    Lag-DM 2015-2016: Även här kommer resultat & tabell finnas inbäddat för de divisioner som är aktuella för våra lag.
    Lagmatcher: Den 25 augusti möter vi Kristallen i en lagmatch över 30 bord. Här kommer vi att rapportera om den matchen. Glöm inte att anmäla dig till lagmatchen via länken Våra lagtävlingar.
    Turneringar HT 15: Redan nu har vi skapat sidor för alla våra klubbturneringar i höst. På varje turneringssida kan du anmäla dig online, en utmärkt service som byggts upp av Lars Dock.
3) I vänsterspalten finns numera även Topp 10-listorna för män och kvinnor. Här finns också SWE_chess twitterkonto. Finns det fler i klubben som twittrar om schack? Då ska förstås även den läggas upp i       vänsterspalten. Och sist men inte minst – ett bildspel med foton från våra aktiviteter genom åren. Vi är en aktiv klubb – och det ska synas!

Hoppas ni gillar förändringarna. Vårt mål är att Sällskapets webbsida ska bli den självklara platsen för dig som vill hålla koll på så mycket som möjligt inom schack – från starttiden i Skinkblixten till vilka som ligger topp 10 i världen.

Sällskaps-seger i Gallerian

[slideshow_deploy id=’4611′]

Lennart B Johansson försvarade Sällskapets färger med den äran när schackakademien anordnade ett uppskattat schackevent i Gallerian. Som näringslivets representant vann han parschacket inför stort jubel.

Er webmaster lyckades slå Kezli Ong i ett bullit parti och gick därifrån med 300:-! Tre lyckades med det.