Seminarium 27e september

Höstturneringen har dragit igång med sina första två ronder och eventuella justeringar är nu åtgärdade. Notera att grupp D har förvandlats till en Schweizer-turnering istället för en Bergergrupp. Antal ronder är fortfarande 9 och speldatumen är oförändrade. Ifall ni inte fyllt i kontaktuppgifter, gör det snarast tack!

Tisdagen den 27e september är det ingen rond i höstturneringen, och istället kommer Martin Lokander att hålla ett seminarium på temat “Inför VM-matchen 2016”. Gratis för medlemmar, 100 kr avgift för icke-medlemmar. Varmt välkomna!

 

Stockholms SS i Svenska Cupen!

Under helgen samlades klubbar från hela landet i Linköping för att spela Svenska Cupen, och Sällskapet hade ett ungt lag bestående av Eric Thörn, Martin Lokander, Jakob Aperia och nyförvärvet Christopher Lissäng. Dessutom hade vi ordföranden Stefan Lindh med som cheerleader.

Efter 7 ronder med stentuffa handikapp visade det sig att Stockholms SS var den bästa klubben. Kanske inte i spelstyrka, men bäst klubb är vi. I schackturneringen vann SK Team Viking (igen) efter att ha vunnit en tuff final mot Kungstornet som knep andraplatsen. Sällskapet slutade på samma matchpoäng som Kungstornet, Manhem och SK Rockaden men tyvärr hade vi inte tillräckligt god särskiljning för knipa några prispengar. Eftersom det är våran hemsida skriver vi ändå att vi kom delad tvåa. Det låter bättre så.

 

 

Höstturneringen inleds imorgon

Imorgon drar Höstturneringen igång och vi har totalt 60 deltagare indelade i 6 bergergrupper. Lottningen är redan färdig och du kan hitta den på Chess-Results.

Tävlingsledaren vill passa på att påminna om att vid eventuella uppskjutna partier ska spelarna ta kontakt med varandra. Länk till lista med kontaktuppgifter:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HvIJ29m0Dxv7HtSDclVKDaVdPE4zhIWmhqCTe6LTcuE/edit?pli=1#gid=8

Ifall erat namn saknas på kontaktlistan ber vi er snarast lägga till kontaktuppgifterna själva.

Lycka till!