Hej!

Sommaren har snart tagit slut, men det betyder även att höstsäsongen snart drar igång. Under nästa vecka kommer ett mer utförligt informationsbrev, men jag vill redan nu påminna er att skriva ner ett par viktiga datum i kalendern.

Säsongen startar tisdagen 5 september med uppvärmningsblixt. Varmt välkomna att prova på, spela lite blixt, ha det trevligt och anmäl er till höstturneringen!

Onsdagen 6 september har vi traditionsenligt en vänskapsmatch mot Kungstornet. I år är det Kungstornet som välkomnar oss till deras lokal Laserdome på Surbrunnsgatan. Matchen spelas över ca 30 bord och SSS brukar vara mycket duktiga på att samla spelare så hör av er ifall ni vill vara med och leda Sällskapet till vinst mot de regerande distriktsmästarna!

Säsongens höjdpunkt, Höstturneringen, börjar tisdagen 12 september. GLÖM INTE att anmäla er till info@sss-schack.se senast 11 september. Detta är MYCKET viktigt då det är gruppindelningar.