Vi börjar säsongen den 9 januari med uppstartsblixten. Den är som vanligt öppen för alla.

Den 16 januari startar Sällskapets öppna KM. Medlemsavgift/startavgift MÅSTE vara betald senast den 30 januari. De som inte har betalt kommer inte att lottas in till rond 3.

NYHET! Spelare som redan är klubbansluten (men inte huvudmedlem i Stockholms SS) och enbart vill delta i KM (men inte övriga tisdagar) kan göra det för endast 350 kr, en startavgift.

NYHET! Prispotten för vårens öppna KM har ökats med 50%.

NYHET! Det finns nu möjlighet att anmäla Er till samtliga tävlingar på nätet. Det görs här online registration  www.chess-results.com . Bokmärk gärna sidan. På www.sss-schack.se hittar ni även lottning och resultat. Det går också att anmäla sig via info@sss-schack.se. Vi strävar att starta tisdagarnas tävlingar så nära klockan 18.00 som möjligt. Därför kommer vi stänga anmälan på plats 17.45. Kommer man senare lottas man in till rond 2.

NYHET! Samtliga klubbtävlingar ingår dessutom i Sällskapets nya GP-serie. Det kommer inte som tidigare att vara prispengar för varje tävling.  Utan både placering och antal spelade tävlingar ger poäng.

NYHET! Vi bygger upp ett system där vi kommer skicka information över SMS alternativt E-post varje tisdag fm och vad som kommer ske under respektive spelkväll. 

Bilagor: Inbjudan till Inbjudan till Sallskapets Schweizer-KM 2018 samt Program för VT2018