KM är igång!

Det blev till sist 73 deltagare. En höjning med 8 personer från 2017.

Lottning och resultat här

Glöm inte att fylla i kontaktlistan

Kan ni inte spela ett parti är det ni som kontaktar motståndaren. Finns ni inte med på listan är ni inte kontaktbara och kan således åka in till Salongerna och inte ha ett parti att spela. Det finns även möjlighet att begära att ni inte blir inlottade till viss rond. Meddela det i så god tid som möjligt.

Medlemsavgift

Vi påminner om att Medlemsavgiften/Startavgiften MÅSTE finnas på klubbens konto senast den 30 januari annars blir man inte inlottad till rond 3. Tillfälligt uppskov kan eventuellt medges av Robert Spångberg.

Medlemsavgift för de som är huvud/ bi -medlemmar i Stockholm SS är 700:-. Då får man delta i samtliga av vårens och höstens tävlingar.

De som är medlemmar i andra klubbar och som ENBART önskar delta i Vårens KM betalar 350:-.

Förtydligande de som har Stockholm SS som huvudklubb måste betala 700:-.

Stängd tid 17:45

Viktigt inför vårens övriga tävlingar.
Vi strävar att starta tisdagarnas tävlingar så nära klockan 18.00 som möjligt. Därför kommer vi stänga anmälan på plats 17.45. Vi rekommenderar anmälan över nätet. Kommer man senare lottas man in till senare rond.