Välkommen till Stockholms nya schackpub på Hornsgatan 90

Nu har alla schackspelare som bor i, eller besöker Stockholm, nöjet att kunna analysera partier, spela blixt, följa live-schacksändingar över internet, alternativt bara slappa av och prata med schackkompisar  Belägen på Hornsgatan 90, bara ett stenkast från Schacksalongerna.

Söndag-, måndag- och tisdagskvällar har schackspelare en hel egen avdelning reserverat för sig, inklusive välsmakande mat från köket hela kvällen (en krispig burgare eller ryggbiff rekommenderas starkt!) till förmånliga priser och självfallet även dryck till specialpriser. Övriga kväller är man självfallet också välkommen, ett eget bord är alltid reserverat för schackspelare. Är man en grupp som önskar gå ut någonstans efter lagmatcher eller klubbkväll är alltså Hornsgatan 90 det perfekta valet, då har man möjlighet att få stanna kvar tills ut i morgontimmarna.

När: Söndag-, måndag- och tisdagskvällar
Var: Hornsgatan 90