Schackskola 11-15 juni!

Schackskolan och Nordiska Schackskolan i samarbete med Wasa SK och Stockholms SS

Ingvar Gundersen IM Martin Lokander Lars Dock

11 – 15 juni 2018

Schackskolan-Sommar-2018

Vem?

Alla schackintresserade ungdomar mellan 6-15 år är välkomna! Deltagarna kommer att delas in i grupper på ca 10 deltagare efter erfarenhet och ålder. Vill ni att ert barn ska hamna i samma grupp som sina vänner eller syskon är det bara att säga till vid anmälan. Det spelar ingen roll om ni är nybörjare eller elitspelare, alla är välkomna och vi har tränare för alla nivåer.

När?

Schackskolan inleds måndagen den 11:e juni och pågår till fredagen den 15:e juni (vecka 24). Under fredagen kommer det arrangeras en riktig schackturnering som avslutas med en avslutningsfest med priser och diplom till samtliga deltagare.

Samtliga dagar inleds med anmälan mellan kl. 08:00 och 09:00 på morgonen och avslutas med hämtning mellan kl. 15:00 – 17:00.

Anmälan och hämtning sker alltid på Stockholms Schacksalonger, Ringvägen 9C.

Hur?

Samtliga grupper blir tilldelade en rutinerad pedagog som ansvarig ledare. De har samtliga flera års schackerfarenhet. Utöver varierad schackundervisning och spelträning kommer vi att ha fritidsaktiviteter utomhus.

Var?

All schackverksamhet kommer att ske på Stockholms Schacksalonger, Ringvägen 9C. All fritidsaktivitet utomhus kommer att ske vid närliggande parker.

Lunchen?

God lunch kommer att tillagas i cafeet av Sonja. Glöm inte bort att anmäla specialkost eller allergier vid anmälan!

Anmälan

Totalkostnaden för lägret är 2000 kronor. Det inkluderar frukost, lunch, mellanmål samt schackmaterial, diplom och priser. Anmäl gärna eventuell specialkost, allergier och mediciner vid anmälan.

Skicka anmälan till info@sss-schack.se med deltagarens namn, födelsedatum, skola samt kontaktuppgifter till målsman. Avgiften sätts in på Nordea 1822 27 62206, senast den 9:e juni. Glöm inte att uppge namn vid inbetalning! Det går även bra att delta under enskilda dagar till en kostnad av 500 kronor per dag.

Facebook:

Följ Schackskolan Stockholm 2018 på Facebook!