Kontaktlistor och klubbens regler

Vad gäller vid deltagande vid Sällskapets turneringar?

Medlemskap krävs vid samtliga klubbens tävlingar förutom tävlingarna den 8:e och 15:e januari.. Medlemsavgiften är för kalenderåret 2019, 800:- för huvud- och bimedlemmar. 400:- för juniorer. Sista datumet att betala är den 4:e februari. De som inte har betalt innan detta datum kommer inte lottas in till rond 3 och kommer sedan strykas helt.

Det är väldigt viktigt att Ni fyller i kontaktuppgifter klicka  här

Kan ni inte spela eller vill boka spela en annan dag kontaktar Ni er motståndare. Tävlingsledningen har ingen mer information än vad som står i ovanstående lista. Finns Ni inte på listan kan Ni åka in till Salongerna utan att ha någon motståndare.

Klockan på väggen gäller vid WO, inte klockan vid brädet. 18.30.00 döms partiet som WO.

Om ni har för avsikt att spela annan dag än tisdag rekommenderar vi att ni i god tid tar kontakt med Stockholms Schacksalonger för att kontrollera om det är öppet. Salongerna 08 668 78 77 eller kansliet 08 669 36 54.

Lottning till Schweizergruppen kommer att ske 6 dagar innan kommande rond. Det gör att  man hinner spela sina hängpartier och lottningen blir då mer rättvis och korrekt.

Vad gäller övriga tävlingar?

Personlig anmälan SENAST 17.45. Gäller endast de som inte anmält sig över nätet. Senare anmälan så lottas Ni in eventuellt till senare rond.
Ta reda på Ert Fidenummer. www.fide.com

Anmälan till samtliga turneringar sker här:

http://chess-results.com/AnmeldungSpez.aspx?lan=6&art=1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *